Cumartesi, Şubat 21

Tutkum!



Dün gece öyle yorgundum ki bu sabah tatil olmasınında verdiği huzurla 11e kadar uyumalıyım modunda yattım. Sabah harika bir sesle açtım gözlerimi. Coldplay-Fix You!

Saat 8.30! Kardeşimi mutfakta mis gibi kokan cappuccino hazırlarken buldum,müziği son ses açmış bu şarkıyı dinliyor. Son günlerde huzurla uyuyup,uyanmak nedir unutmuşum :) Bu sabah çok erken uyanmama rağmen bunu hatırlamaktan dolayı öyle mutluyum ki..

Sonra pencereden baktım,deli gibi yağan karı ve her yerin bembeyaz olduğunu görünce hayranlıkla bakakaldım. Çünkü artık bilmeyen kalmadı,ben TUTKUNUM BEYAZ'a!!



Ardından oturdum pc başına elimde kahvem,blog dostlarımı gezinirken yurtdışında yaşayan bir dostumun,Nilüfer'imin eklediği bahar dalı fotolarını gördüm. Ki en sevdiğim çiçektir. Yine hayranlıkla baktım kaldım bi süre. Yine içim huzurla doldu,yine beyazdı..

Eğer aşk insanın içinde kelebekler uçuşturuyorsa,aptallaşmış gözlerle baktırıyorsa,ciğerleri bol oksijenle dolmuş hissi veriyorsa işte ben aşığım bu BEYAZ ve HUZUR'a!

Bu yazımıda büyük aşklarımla beraber cam kenarından yazıyorum size :)

Herkese harika bir haftasonu dilerim!

*Bahar dalı fotosu Nilüferciğime aittir.

4 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim benim keyifli bir hafta sonu gecirmen dilegiyle, hos bir muzik ve kahve iyi gider :)) Gune boyle baslak harika bir sey olsa gerek :)

polyanna dedi ki...

bu sabah karşılaştığım manzarayı burada görmek ayrı bir huzur ve keyif verdi :)bembeyaz umutlarınız olsun öğretmenim :)

aynen böyle dedi ki...

ay ne çok özlemişim ben şevlalim seni ve blogunu..okumayı,yorum bırakmayı,sevdiklerimin bloklarına ziyaretler yapmayı,,hele senin bloguna hasret kalmışım... :) neden bu kadar uzun süre yazmadıysam ben neden bu kadar uzun zaman blogumdan uzak kaldıysam alla alla...şaştım kendime bak şimdi... :)

neyse bundan sonra ne olur işim gücüm çok sıkışmasında ben buralardan hiç ayrılmak zorunda kalmayım.. :)

öpüyorum kocaman beyaz çiçekim..:)

Adsız dedi ki...

Selam olsun;

hayatı tutkuyla yaşayan o güzel insanlara ve sana...

tebrik ederim...

 

blogger templates | Make Money Online