Salı, Temmuz 21

Garibim,garipsin,garip!



Herkes gibi benimde garip huylarım var. Bazen öyle garipleşiyor ki kendimden şüphe etmeye başlıyorum. Bilmek istedim acaba sizlerde de varmı bu yada bunun gibi şeyler.

Ben daha öncede şurada söz ettiğim gibi,kelimelere,harflere,rakamlara,günlere canlıymış gibi davranırım. Onlara anlamlar yüklerim karakteristik özellikler veririm kendi içimde :)

Tuvaletten her çıkışımda (ilk kez itiraf ediyorum) tükürme ihtiyacı duyarım. Psikolojik olarak kirli havayı soluduğumu düşünürüm. (Hahaha böyle yazınca daha bir salak oldu,obsesif demeyin biliyorum)

Beyaz renkle muhteşem bir ahengimiz olduğunu düşünürüm. Beyaz'la ne zaman bir araya gelsek kendimi onunla vals-tango yapıyormuş gibi hissederim ruhum huzur bulur.

Televizyon izlerken oturmaktan hoşlanmam mutlaka uzanmak yada uzun oturmak(!) isterim. Bu nedenle film izlerken ilgimide çekmemişse mutlaka sızarım :)) Eşim bu işe tv koltuğu ile çözüm buldu artık sızmadan film izliyorum,teşekkürler COREGA (Büt kulakların çınlasın :P)

İnsanların düşüncelerini okuyamam elbette ama elle tutulacak kadar net hissederim,özellikle evlendikten sonra bu durum ciddi bir hal aldı. İnsanlar,mimikleri ve hisleri üzerine bir kitap bile yazabilirim belki. O derece gözlemci ve hisseder oldum düşünceleri. Bunu geliştirmek istiyormuyum? Hayır asla! Çünkü ne düşündüklerini bilmeden hayat daha güzel :)

Sanırım yengeç olmamdan yada belki de ailemden kaynaklanıyor ama ruhsal güçlere çok meğilliyim,bir keresinde arkadaşımın zoruyla çakra açmayı denemiştim,gökyüzünden o mor ve pembe minik simler dökülmeye başlayınca ödüm koptu bir dahada denemedim :))

Korkmak deyince,bu da başka bir garip huyum. Korkmaktan çok fazla korkarım. Kafanız karışmasın şöyle açıklayayım. Ben birşeyden korkarak başladığım korkma serüvenime herşeyden korkarak devam ediyorum. Sırtımı bir duvara yada eşime dayamadan pek kolay geçmiyor bu korku nöbetim.

Bir başka huyumda,arkadaşlarımın birbirleri ile arkadaş olmasından çok fazla haz etmemem. Diyelim bir arkadaşımı bir başka arkadaşımla tanıştırıyorum,bir bakıyorum ben safdışı kalmışım,can ciğer kuzu sarması olmuşlar. Bunu iki tarafta istese sorun yok kendileri bilirler yetişkinler derim de,genelde tek taraf bu 'çok yakınız biz' izlenimini veriyor. Bende bu duruma tahammül edemiyorum.

Umarım bu yazımı bir psikolog okumaz diyerek son veriyorum :))

Herkese sevgiler!

Foto

5 yorum:

ozerella dedi ki...

İnsanların mimikleri ve hisleri üzerine kitap yazarım demişsin.Bende aynen böyleydim.Lisede başladı.Acayip bir gözlemcilik bende sürekli insan davranışlarını analiz ediyorum.Söyle baktı,şu hareketi yaptı.Demekki şunu demek istedi falan filan.Ama baktımki rahatsız oluyorum,bende bıraktım hissetmemek daha iyi cidden.Arada ipin ucunu kaçırıyorum ama genelde hareketleri incelemiyorum artık:)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Bu çok enteresan birşey dimi? Tam olarak anlattığımız kadar yüzeyselde değil bilirsin :) Anlatması bile çok zor bu hissi. Hislerin açılıyor gibi bir duygu. Ama bende aynı şekilde üstünde durmayı hiç ama hiç düşünmüyorum,işime gelmiyor :)

Delfina ; dedi ki...

Şevvalcim huyların da pek güzel senin ama :) Çakra açma nedir,simler falan? Bu konuyu anlat bize,bilmemiz gerekenleri bilelim...

Bu arada wc den çıkınca tükürmek meselesinde seninle aynıyım.Küçükken oğlum,anne neden tükürüyorsun,popomu yıkayınca miden mi bulanıyor"derdi,ben de yoo derdim ama şimdi senin yorumu okuyunca hmmm yaa doğru diyorum :)))

Stil Direktoru dedi ki...

Reiki2 aşamada olduğumu biliyormuydun sen kuzum :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Delfinam eminim sen onunda en güzelini biliyorsundur benim ki sadece bir deneyimdi :) Metafiziğe şok meraklı olunca denemeden olmaz dimi? ;) Bir yazımda anlatayım canımıniçi

Seninde bir tükürgen olduğunu bilmek içimi rahatlattı :))

Stilim Direktörüm bilmezmiyim canısı :) Eminim çokta güzel uyguluyorsun bunu,bir araya geldiğimizde banada bir el atarsın artık :))

 

blogger templates | Make Money Online