Perşembe, Mayıs 22

Kokusuz çıkmam abi :P


Bende bir hastalık var,koku hastalığı :) İyimi kötümü bilemiyorum ama kokulara karşı çok duyarlıyım ve hayatımda güzel kokular olmazsa olmazlardan.Yaz aylarında böyle hassas bir burna sahip olmak çok zor olabiliyor tahmin edersiniz ama kalan zamanlarda çok mutlu ediyor kokular beni.İş yerimde çekmecemde en az 4 ayrı oda parfümü olur,ruh halime göre dilediğimi sıkar mutlu olurum :)Evimde her yerde otomatik spreyler,kokulu mumlar,bitkiler bulunur.Parfüm deseniz hastalık derecesinde makyaj masamda sayamayacağım kadar çok parfüm var.Kendime özgü bir parfümüm zaten var ama alternatiflerimde fazlaca mevcut.Kokuların insanlar üzerinde ciddi etkileri olduğuna inanıyorum.Öyle ki araştırmalar iş görüşmelerinde kullanacağınız parfümün bile etkisini vurguluyor.Eee hal böyle olunca her ana ayrı bir ruh hali ve parfüm şart benim gibi kokukoliklere :) Vanilya herzaman favorimdir,vanilyalı yiyeceklere de vanilya kokusuna da bayılırım.Bu aralar favorim Glade Vanilya&Manolya kokulu oda spreyi.Yine vanilya olduğunu tahmin ettiğim (değilse bile benim tenimde öyle kokuyor :P) Avon'un Surrender adlı parfümü.Bu yakınlarda aldığım başka bir parfüm yine Avon'dan Trueglow.Daha önce çok severek kullandığım Sarah Connor'a benziyor kokusu,yine severek kullanacağıma eminim :)
Herkesin birşeylere merakı olur ya (genelde ayakkabı,çanta) benimde kokulara merakım var :) Bildiğiniz,denediğiniz yada güzel olduğunu duyduğunuz kokular varsa yazabilirsiniz,merakla bekleyeceğim yorumlarınızı :)

12 yorum:

oguzhan dedi ki...

Parfüm işinden pek anlamam. Burnuma güzel gelen her kokuyu kullanabilirim.

Sevdiğim parfümler arsında bayan parfümü olarak "cecil", erkek parfümü olarak da....

hah geldi aklıma "rebul" hoşuma gider.

Cecil'i yine de pek tavsiye etmem. Çok keskin bir kokusu var. Erkeklerin çok fazla ilgisini çekebilen bir parfüm. Neredeyse 500metereden kokusunu duyabilirsiniz.

e. dedi ki...

ben de true glow kullanıyorum ve çok seviyorum kokusunu...
ama benim daha çok erkek parfümleri hoşuma gidiyor :) en çok da angel'ın kokusunu seviyorum!

oguzhan dedi ki...

sheker;

Allah Allah erkek parfümlerini napacaksın ki :) piyasada bir sürü kadın parfümü var

gerçi zevkler ve renkler tartışılmazdı değil mi (:

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Shekercim katılıyorum tatlım sana erkek parfümleri kadınlarınkinden çok daha güzel kokuyor. Tommy süper mesela:)

O değilde ben parfüm sıktıktan 2 sn.ye sonra hapşurmaya başladığımdan malesef kokukolik değilim benden olsa olsa alerjikolik olur. Çünkü alerjim var kokularada:) Oda spreyi, şu fsfıs koku püskürten zımbırtılar, çok ağı parfümler,deodarantlar malesefki korkulu rüyam:)Bucak bucak kaçarım:(

Adsız dedi ki...

Canım benim 1. liğini tebrik eder, seni komacan öper ve hoş kokulu günler dilerim :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

*Mirayım söylediğin parfümleri bilmiyorum ama bir bakacağım kokularına,not aldım ;)

*Shekercim bende beğeniyorum erkek parfümlerini ama ayırmıyorum valla koku kokudur :))

*Aslı'cım hem kokulara bu kadar düşkün olup hemde böyle bir rahatsızlığım olsaydı çok üzülürdüm ama sıkma canını bende migren ağrılarım başlayınca tahammül edemiyorum kokulara :)

*Bilincuum hoşgelmişsin,çok teşekkür ederim güzelcim,tam gaz devam :))

Unknown dedi ki...

Surrender'ı bir ara ben de kullanmıştım gerçekten çok güzel bir kokusu var ama Surrender'ın erkek parfümü daha güzel tavsiye edebilirim :))

Adsız dedi ki...

manolya, hanımeli, şebboy çiçekleri ve tabii ki gül çok güzel kokular.
Ama sentetik maddeler içeren parfümler ve spreyler beni fazla rahatsız ediyor. Baş dönmesi, mide bulantısı gibi ciddi sorunlara yol açıyor.
Bir de seksapel arttırıcı kokular var; son yıllarda çıktı... erkekler de kadınlar da kullanıyor. Resmen hayvani yağ ve çirkin ter kokusu gibiler.. iğrenç.

Kokunun doğadaki gibi saf çiçek kokusu olanı güzel.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum,bazı kadınlar dişiliğinin arttırır düşüncesiyle koku kullanıyor,bunun yerine buram buram zerafet kokan çiçek özlü parfümleri tercih ederim.
Hele yaz aylarında tahammül edilemez bir hal alıyor ağır kokular.

elfeyp dedi ki...

merhaba,
ben de glade vanilyaya bayıldım. 2. şişe bitmek üzere. çok mutlu edio beni o koku. Bu arada ben elif. kızım olacak ve şevval adına bayılıyorum. Bir ay adı diye biliorum, başka bi anlamı var mı??

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Merhaba :) Memnun oldum adaşım.Şevval hicri aylardan biri aynı zamanda gecedeki en parlak yıldız demek.Şimal gibide düşünebiliriz bu yıldızı. :)
Hamile insanlara müthiş sempati duyarım,şimdiden Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı hayırlı bir evlat versin diyeyim :)

elfeyp dedi ki...

Çoook teşekkürler.
Sanırım Şevval Güneş olacak :) Ortak karar sonucu.
Sevgiler..

 

blogger templates | Make Money Online