Pazar, Kasım 9

Karmaşa



Kaderde otobüsten post yazmakta varmış :)Haftasonunu sevgilimle geçirmek için şehirdışına çıkmıştım ve pazar akşamı geri dönüyorum 2 günde 2 yolculuk normalde çok yoruyor ama işin ucunda canımım olunca yorulmadım diyebilirim.

Herkesleri çok özledim,yeni işim ve şehir değişikliğim için güzel dileklerde bulunan dostlarıma sonsuz teşekkür ederim,desteğinizi her an hissetmek çok rahatlatıcı :)

Buraya gelirken haftasonu dönerim diye planlamıştım ama işler bir anda değişti,Anadolu yakasında özel bir anaokulunda idari personel olarak göreve başladım,yine her sabah çocukları mıncıklayıp severek başlıyorum güne :) Artık öğretmen olarak derse girmiyorum ama onları sevmek sohbet etmek için hiçbir fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum.

Bu arada canım sevgilimden uzak kalmak içimde tarifi zor bir boşluk bırakıyor,memleketime dönmenin,yeni bir işe başlamanın sevinci bile yarım içimde.Deli gibi iş arıyoruz onada.Geldiği an herşeyi daha içime sinerek yaşayabileceğim.Şimdilik hiç alışamadığım hasret duygusu boğazımda düğüm.

Otobüs ortamında ancak bu kadar :) Hepinizi çok seviyorum.Ayrılırken gülümseyerek gidin istedim sayfamdan.Yine koparmış Yiğit ÖZGÜR!

12 yorum:

Wilwarin dedi ki...

Canım ablam..Canın sevgilinden sıra gelmişte bisi de öslemişsindir umarım =) Şaka bi yana iyi oldu zırıl zırıl çekemesdim seny az daha =)
Senin yazından çok Yiidimin karikatürünü beendim,yalan sevmem =Pp Kuzucum..Herşey güsel olucak,hakettiin gibi ;)

Wilwarin dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Merve Y. dedi ki...

karikatür harika=)

Cocukla Cocuk dedi ki...

İşini çözümlemiş olman en güzeli, sevdiğin de en kısa sürede iş bulur inşallah. Sevgiler Bizden.

Adsız dedi ki...

Hahah süpermiş YÖ yine kuzum özledik seni nerdesin işi ne yaptın vs mail yolladım sana bakıver de görüşelim gitmeden sen.

Can dedi ki...

"2 günde 2 yolculuk normalde çok yoruyor ama işin ucunda canımım olunca yorulmadım" böyle kızlar kaldı mı yaa :) Millet şurdan şuraya gelmiyor bizi görmeye :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Wilwarin sen yanımda değilmisin güzelcim,çık gel görüşelim alla allaaa :P

Mervem Teşekkürler ;)

Çocukla çocuk çok teşekkür ederim canlarım,öpüyorum sizi

Cw Ataşehirdeyim çok yakınız,ayarlayıp görüşelim bir gün ;)

Playboy;hakediyor bunu ve bende elimden geleni yapıyorum mutlu etmek için,doğru insanı bulmuş olmak çok önemli sanırım ;)

Unknown dedi ki...

tatlım benim yazılarını ve seni özlüyorum...

Adsız dedi ki...

ee o kadar dedin dedin geldin ses yok ama

tozludefter dedi ki...

Allah kolaylık versin şevval iyi çalışmalar dilerim. Kendine her daim dikkat et, sevgilin için dikkat ettiğin gibi bizim içinde dikkat et kendine hep iyi ol mutlu ol sevgilinde umarız en kısa sürede bi iş bulur ve mutluluğunuz bi kat daha artar. sevgiyle kal...

HamaratDiva dedi ki...

inşallah kısa zamanda sefkiline de iş bulursunuz, bu arada sende mi ataşehirdesin :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Enharcım evet canım Ataşehirdeyim sendemi bürütüüüss :)

 

blogger templates | Make Money Online