Perşembe, Eylül 27

Hoşgeldiniz



Çocukken öğretmenimizin diretmeleriyle mektup yazardık ve hepsi 'nereden başlayacağımı bilemiyorum' diye başlar,zaten aslında başlamaya da hiç niyetimizin olmadığını en güzel bu cümle yansıtırdı :) Büyüdük ve şimdi nereden başlayacağımı bilecek kadar istediğim için buradayım..




Sayfam için hiçbirşey vadetmiyorum kimseye.Ruhum neyi sıkıştırmışsa içinde,onu özgür bırakmak,paylaşmak için buradayım.Elimden geldiğince hem benim hem sizlerin okurken (yazarken) sıkılmayacağı konulara değinmeye,ilgimi çekenleri paylaşmaya çalışacağım.Ama herkes kadar bir parça dengesizim bende :) Olurda arada bir bunalım takılırsam şimdiden affola.

Herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir sayfa olsun istiyorum.O nedenle destek ve fikirlerinize ihtiyacım olacak.Lütfen bunu benden esirgemeyin :) Ekranı kapattığımda yalnız olmadığımı hissettirecek kadar benimle olun..Sevgiyle ;)

5 yorum:

tozludefter dedi ki...

Merhaba şevval yazılarını pür dikkat inceleyerek okuyorum takip ediyorum ne yalan söyliyim tarzın oldukça hoşuma gitti o nedenle seni takibe aldım arada böyle yorum yapıcak artık bu kirli paslı tozlu defter. Ayrıca düşüncenede saygılıyım ve sonuna kadar katılıyorum. "Hiç bir şey vaadetmiyorum ben sayfamdan.." diyerek herhangi bir beklentinin olmadığını ve içinden gelenleri ıslak ıslak taze taze bizlere sunmayı ve paylaşmayı istediğini ifade etmişsin. Çok güzel karar vermişsin tebrik ederim yazılarının gelişinide sabırsızlıkla bekliyeceğim. Ayrıca kim bunalmıyo ki?, bunaldığında bazen kırıcıda olunabiliyo ama dost dediğine naz geçmesi gerek hoş görüyle karşılanırsın merak etme ;) Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Canım benim bloğun hayırlı olsun dostum

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Hayırlı olsun sık sık uğrarım artık:)

Pınar Altuntaş dedi ki...

Asla yalnız kalmayacaksın ...
:)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Ablacım BÖ' de başarılar. Oyumu da verdim sana...

 

blogger templates | Make Money Online