Salı, Ocak 5

İz!..

Bir hafta bitti bile.. :) Geçtiğimiz pazartesi günü olan ameliyatım beklenenden iyi geçti. Bayılmadan önce,deli gibi titrerken şöyle dediğimi hatırlıyorum.

'Lütfen estetik olsun dikişlerim'

Ki biliyordum öyle olacağını, birçok kez söylemişti doktorum ama yinede o korkuyu ancak bir bayan anlayabilir :)

Ameliyat masasına yattığımda gözümden iki damla yaş geldi, anestezi doktorum hemen yanıma geldi 'canım benim korkma ben yanındayım' dedi, adamı tam olarak 3. görüşümdü ama o an öyle yalnızdım ki içimde bir umut ışıldadı.

Narkozdan uyanırken olmadık şeyler söylemekten çok korkuyordum. Uyanmama yakın öyle muhteşem birşey gördüm ki,hayatımda daha mutlu uyandığım bir an yok sanırım. Kimi vücudumdan makina kablolarını çıkarıyordu, kimi geçmiş olsun diyordu, kimi adımı seslice söylüyordu, kimi de başucuma 11 cm çapında cam içinde bir tümör gösteriyordu.. Herşeyi hayal meyal hatırlıyorum ama en sevindiğim yanı saçmalamadan 'çok teşekkür ederim,herkese çok teşekkür ederim' diyerek ve gülümseyerek uyanmış olmam. Gördüğüm o rüyaya nefes aldığım sürece minnettar olacağım.. :)

Geçen bir haftada dostlarla, dost sandıklarımın yaşattığı hayal kırıklıklarıyla geçti.. Sol yanımda 14 cm bir dikiş izi var, geçecekmiş ama eskisi kadar istemiyorum geçmesini. Çünkü o iz bana bu yaşadıklarımı hatırlatacak her baktığımda.. Onu sevmeyi öğrendim bu geçen 1 haftada.. Gerçek dediklerimizin ne kadar az olduğunu ve ne kadar gerçek olduğunu öğrendim. Vazgeçmenin aslında çokta zor omadığını, yaşamanın adınızı söyleyen bir sese tutunmak kadar yakın,bir o kadar uzak olduğunu öğrendim.

Patoloji sonuçlarım henüz gelmedi ama biliyorum iyi yada kötü bana yine birşeyler öğretecek :)

Atlattım.. Bir korkuyu daha yendim,geçti,gitti..

10 yorum:

Merve dedi ki...

geçmiş olsun..güzel haberlere çok sevindim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Canımsın aklım sendenydi malum yoktuk ya çok sevindim eşine de sana da nice senelere

Cocukla Cocuk dedi ki...

Öyle güzel bir rüyayla uyandığına göre herşey iyi olacak merak etme. Çok sevindik haberlerine.

İlk... dedi ki...

aa canıım beniim çok geçmiş olsuun...bende çok sık gelip gidemiyorum bu sayfalara...zor zamanlar insana yazma zorluğuda yaşatıyor...olsun bizler hep buralardayız...acil şifalar diliyorum ve inanıyorum o sonuçlarda pırıl pırıl geliceeek... :)
çok öpüyorum seni...

tozludefter dedi ki...

Büyük geçmiş olsun. Yeni gördüm yazını. Allah'ım acil şifalar versin, kısa sürede iyileşirsin dikiş izide kalmaz hayırlısıyla. Tekrar aramıza dönmen yazılarını yine görebilmek çok büyük mutluluk verici. Dikkat et kendine:)

duygu dedi ki...

çok geçmiş olsun. uzun zamandır okumuyordum bloğunuzu, şimdi bir bakıyım dedim. ve şok!
umarım ciddi bir durum yoktur. kendinize çok ama çok iyi bakın ve mutlu olmaya çalışın...
sevgilerimle...

hatice dedi ki...

blogunuzu ilk kez bugun kesfettim, en son yazinizi da 2010 ocak ayinda yazdiginizi gordum ve sizin icin endiselendim. umarim artik iyisinizdir, hersey yolundadir, ve sadece canininiz istemedigi icin bloga ara vermissinizdir. sevgilerimle.. kendinize cok iyi bakin ..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

1 yıl sonra bile hala okuyup benim için endişelenen birileri olması naısl mutlu etti bilemezsiniz :) Üstüne bir ameliyat daha geçirdim ama şükürler olsun gayet iyiyim ;) Çok teşekkürler. Yeniden yazmaya başlarsam sebebi siz olabilirsiniz :)

vale hizmetleri dedi ki...

bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim :)

vale dedi ki...

çok güzel paylaşım saolun

 

blogger templates | Make Money Online