Pazartesi, Ekim 15

Sanatçı dediğin..


Bayram ertesi rehaveti ve karanlık bir sonbahar gününde,artık sıcak yataklarımızdan çıkmanın giderek zor geldiği günlerden herkeslere güzel haftalar :)

Şimdi haftamız güzel olsun da Gülben ERGEN ne alaka diyenler olacaktır.Hemen açıklayayım.Bayram öncesinde tüm dostlarıma elimden geldiğince bayram kutlaması göndermeye çalıştım,malum artık pullu zarflara konulup tükürüklemek suretiyle kapatılan zarflar,kartlarımız yok.Bu nedenle herkese e-mail ile ulaştım.Listemde daha önce birkaç kez mailleştiğim Gülben ablada vardı.Çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir sanatçı.Belki eskiden olsa onun için 'şarkıcı' derdim ama bana göre şuan ki yaşam tarzı duruşu ile sanatçı denebilirlerden biri :) Sabah maillerime bakarken birde baktım ki hiçbir beklentim olmadan dostlarımla beraber kutladığım Gülben abladan da bir cevap gelmiş.
'Çok sağol sevgili Şevval : )) Sanada mutlu bayramlar dilerim:)) Öperim tatlı yanaklarından:))Gülben:)) ' demiş.Birde imzalı resmini eklemiş,göndermiş.Kim ne derse desin bana göre zaman ayırmış olması bile büyük incelik.Nice sanatçıyım,ben bilirim,ben en güzelini yaparım diyen insanlar var ki halktan geldiğini,geçmişini unutuyor.Gülben ERGEN'e ne zaman mail gönderdiysem hiç aralıksız cevap almışımdır ve hepside içten,samimi cevaplar.
Seni seviyorum Gülben abla.Bu duruşunu,anaçlığını,samimiyetini hiç kaybetme.İşte seni sevenler bu nedenle seviyor. :)

2 yorum:

Pınar Altuntaş dedi ki...

Öyle bir "iyi haftalar" dilemişsin ki insanın yatağından çıkası gelmez :D

Gülben Ergen'e pek sempati duymam açıkçası ama seslendirdiği bazı şarkıları çok beğenirim.
Sesine yakışan şarkılar seçen akıllı bir kadın.

Bu konuda ben de Orhan Hakalmaz'ı çok severim. Kompleksden uzak samimi ve düzgün bir "insandır" sanatçı kimliğinin yanı sıra...

Ne kadar güzel. Bir beklenti ile yapmıyorsun belki ama iki satır bile yetiyor insana değil mi ...

Eslem dedi ki...

Bende çok severim Gülben Ergeni.Ve annelik çok yakışıyo.Çok tatalı çok sıcak buluyorum ama bir kaç hatasını ( yapmaması gerek hareketleride ) duydum
Ne diyelim hatasız kul olmaz :)

 

blogger templates | Make Money Online