Cuma, Nisan 11

Şev LaL Fuarda



Eskiden Ayşegül kitaplarımız olurdu ya onlar gibi oldu :)) ŞevLaL Fuarda ;) Uzun zamandır sesimin soluğumun çıkmayış sebebi bu arkadaşlar
.Yoğun bir hazırlık evresi,üstüne 6 gün sürecek bir fuar.Bu yazımıda tüyap fuar alanından yazıyorum :) Gayet güzel ve tabiki yorucu gidiyor.Sevgilimle aynı şirkette çalışıyor olmanın nimetlerinden yararlanarak hemen bir foto patlattım :)) Üstüne herzaman ki gibi tornayı çalışır görünce dayanamadım oturdum başına :)) Belki torna kullanmayı çamur şekillendirmeyi bilen arkadaşlarım vardır,benim ki sadece hobi :) Ama toprağa dokunmak,şekil vermek müthiş stres attırıyor herkese tavsiye ederim ;)
Şimdilik benden bu kadar,misafirler gelmeye başladı :)Hepinizi kocaman öpüyorum.Pazartesi görüşmek üzereee ;)



4 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevvalcim ne kadar guzel cikmissin fotograflada :)) Ayrica cok da sanslisin, sevgiliyle ayni sirkette calisamak herkese nasip olmaz :)) Fuarda basarilar diliyorum, kolay gelsin sana canim Sevval :))

Nurum dedi ki...

canııım görünce bir MAŞŞALLAH diyesim geldi kocamaaan şölee... :)
pek güzel çıkmışsınız Allah ayırmasıın... :)

kolay gelsin güzellik,elinede pek yakışmış devam devam... :)

Pınar Altuntaş dedi ki...

Ben de seni kocamaan öpüyorum.
Fuar vesilesi ile yüz yüze de tanışmış olmamıza çok ama çok sevindim Elif'im.

Fotoğraflarımızı bekliyoruuum!
Müsait olduğunda mail at olur mu tatlım!?
Merak ediyorum kız!

Adsız dedi ki...

Hehehe baboşum selamını iletti. Havalar ısınsın gelicem ve bu resimdeki hatunu dostumu sımsıkı öpcem. tornada çok yakışmış eline. Ayrıca tasma kolye fikrini deneyeceğim sultanım muck :)

 

blogger templates | Make Money Online