Cuma, Eylül 12

Karma




*Bu hafta 1000 parça bir puzzle a başlıyorum,gerçekten zor,hadi hayırlısı :P

*Bursa'ya gidip gelmekten otobüslerde sızar oldum,bu şehir değişikliği beni öldürecek!En alışamadığım kısmı ise belediye otobüslerinde cep telefonlarınıza cevap veremiyor olmanız.Yinede seviyorum Bursa'yı :)

*Dvd ci çocuğa uyup 3 film aldım,Bakış açısı,Şeker kız candy ve anestezi.İşin garibi zerre kadar film izleyecek modda değilim,sanırım cd çantasındaki yerlerini izlenmeden alacaklar.

*Olasılıksız kitabını okumaya başladım,önsözünden anladığım kadarıyla ilgimi çekebilecek bir kitap,beğenirsem izlenimlerimi paylaşırım ;)

*Bu ay Elle ve Elele dergisi bir arada veriliyor,sakın kanıpta almayın 'bence' deli saçması bir sayı olmuş.Reklam ve modadan başka birşey yok.

*Son 2 günde tüm dünyada olan depremlerin Cern Deneyi ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum.Varmı benim gibi düşünen?

*Ramazan diyet grubu arkadaşlarımın azmine hayranım,ramazan nedeniyle iftarlarda gayet dikkatli yememe rağmen sadece 1 kilo vermişim görünüyor,ama işin garibi çevremdekiler baya kilo verdin diyor.Kim yalan söylüyor anlayamadım :S

*Kardeşim okulunu bitirip dönünce,kendime fitness arkadaşı buldum.İnsanların %36 sı yeni bir partner,%32 si yeni arkadaşlar bulmak için fitnessa gidiyormuş.Ben kalan kısımdayım,tek derdim dümdüz bir karına sahip olabilmek :))

*Haftasonu Gülmecemiz yarın burada olacak.Şimdilik herkese mutlu bir akşam diliyorum ;)

Resim Kaynak

10 yorum:

oguzhan dedi ki...

Bursayı her giden seviyor, niye acep?

Aldığın filmleri bana yolla da ben izleyeyim yahu, sıkılıyorum bu memlekette :)

Olasılıksız kitabı acayip bir kitap, poker oyunu ve şifozrenik bir hayattan bahsediyor gibi. Tam olarak anlayamamıştım (ilk defa bir kitabı 30. sayfasında bırakmıştım)

Dergi okumak isterseniz (herkese hitap ediyorum) Genç beyin okuyun.

Depremlerin cern'le ilgisi olabilir (Telsa deneyinde olduğu gibi)

Biraz kilo almıştın ama yakışmıştı kardeşime, ne diye zayıflamaya uğraşıyon?

Şu fitness mi ne menem şeyse nasıl bişeyki? hiç gitmedim şimdiye kadar ve 80 kiloyum :)

MusMutlu günler :)

oguzhan dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
MasqoT dedi ki...

Almış olduğun filmlerden,VantagePoint (Bakış Açısı) filmini izlemeni tavsiye ederim :)) Pişman olmayacağın bir film :))

Adsız dedi ki...

olasılıksız bence müthiş bir kitap. hiç bu kadar popüler olmadan önce sadece kapak tasarımı ve arka kapak yazısı ilgimi çekti diye almıştım. haksız çıkmadım.
bazı istatiksel bilgilerin verildiği kısımlar sıkıcı gibi gelse de çok iyi bir kurgusu var bence...
ondan sonra da adam fawer in empati adlı kitabını okumanı tavsiye ederim. o da bence çok zekice bir kitap...
sevgiler
özlem...

pigmelerle.dans.eden dedi ki...

Merhaba,
benim gibi hayainda hic `Thriller` kitap okumamissan, bir tanecik uyari Olasiliksiz kitabi ile ilgili: ilk 150 sayfada offff pofffflayan ben, kalan kismini ucarak kosarak gozlerim sasi olana kadar okudum... Diyecegim o ki darlanirsan baslarda, birakma.
Sevgiler,
Meltem

Adsız dedi ki...

Çağrı ile aynı fikirdeyim Bakış Açısını 2 kez izledim süperdi. Ayrıca dergilerin reklamlarına da acayip sinir olmaya başladım :)

Nurum dedi ki...

olasılıksız,aslında çok güzel bir kitap,çok ilginç ve gizemli...ben çok sevdim kitabı...ama sende bir yengeçsin inadın vardır,inat eder bitirirsen süper...ama birde sabırsız ve sıkılan yanın devreye girerse yarısında rafa kaldırabilirisin benim gibi...:)
(gerçi bu benim işimin stresi yüzünden okuyamama diye bir bahaneye sahip ama olsun) kitap yarısında kaldı şimdi rafta beni bekliyor şevlalilim ya... :)şimdi senden gaza gelip elime alsammıki... :)

HamaratDiva dedi ki...

olasılıksız süper bir kitap bence, kurgusu falan biraz kafa yoruyor ama ben cok sevdim.
dergilerden kolaj yap, he he:)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Olasılıksız iyi gidiyor gibi,tek derdim sahur nedeniyle uykusuz kalıp kitap okurken kapanan gözlerim :)

Bakış açısı ve anesteziyi izledim.I love you dvd ci çocuk.Bunları seversin derken haklıymışsın :)) Gerçekten farklı ve sürükleyici 2 film,tavsiye ederim ;)

vedatsozen dedi ki...

olasılıksız kitabını tavsiye üzerine aldım. Gerçi tavsiye eden kişi de okumamış kitabı. duymuş bir yerden. Sıktı o kitap beni tamam poker, olasılık ve mafya üzerine bir kitap ama bitiremedim. Bana göre değil. Umarım düz bir karına sahip olmuşsundur en sonunda.

 

blogger templates | Make Money Online