Pazartesi, Ekim 1

O Bir İlham Perisi


O bir ilham perisi.Kimse için değilse bile benim ilham perim Eda SUNER.








Çok canımın sıkıldığı,masamdaki dosyaların üzerime üzerime geldiği bir günde siteleri gezerken rastladım ona.Öyle güzel öyle cıvıl cıvıl bir sitesi var ki,kapkaranlık günümü aydınlattı derledikleri.Sımsıcak,samimi yazım tarzı,güzel paylaşımları bana ilham verdi.Birçok siteye yazı yazmış olmama rağmen ilk kez kendi bloğumu hazırlama isteği verdi içime.


Ona kocaman bir TEŞEKKÜR borçluyum.Sayesinde hem çok sevdiğim bir dostum,hemde bir bloğum oldu :)

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.Meyve veren ağaç taşlanır misali,emek vererek hazırladığı sitesine dil uzatan arkadaşlar varmış.Onlara Hülyavari bir tarzla soruyorum.Şampiyon belli,ikinci kim? :)

Seni Seviyorum Eda SUNER.Yüreğine,emeğine sağlık.Nice güzel yıllara..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah benim koca yürekli minik kadınım :) Ne güzel ne içten bir dost kazandım bu sanal alemde. Ne diyeceğimi bilemedim. Resmen gözlerim doldu birtanem. Ne mutlu bana ki gerçek dostları, insan gibi insanları buluyorum bu sanal alemde. Düşmanlarımız çatlasın değil mi şeker :) El ele hep birlikte daha nice yıllara canım. Hayırlı uğurlu olsun. Siteni ekledim şeker artık düş yakamdan Edi dedirteceğim sana :) Muckk

Bilun ŞEN dedi ki...

Yaa beni de alın aranıza :P
Şev_Lal yeni blogun hayırlı olsun..
Bu kadın gerçekten koca bir ilham perisi ve gerçek bir dost.. Çok şanslıyız, çok :)

Sevgiler..

Bilun Şen
Parkeoloji.com

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Biluncum hoşgeldin :) Aynı fikirdeyim seninle,Eda gibi bir dostumuz olduğu için çok şanslıyız.Güzellikler,güzellikleri çağırır,sende hoşgeldin dostluğa :)

Bilun ŞEN dedi ki...

Hoşbuldum Şevvalcim :)

Bilun

polyanna dedi ki...

Yeni blogunu hayırlarken hayatımda olduğun için teşekkür etmek geldi içimden :)) İyi ki varsın aplası :)) Kucak dolusu sevgilerimi şirinliyorum :)) Muck muck

polyanna dedi ki...

Ben burayı teşekkür sayfası olarak algıladığım için sazan mevsiminin dışında damladım :Pp Yanlış gelmedim dimi :pP

 

blogger templates | Make Money Online