Çarşamba, Nisan 30

Bugün 60. Gün!



Yaşasııın bahar geldiii! dedik,dedikte gelemedi bu bahar.Ben hala WwWww modundayım,hava hala çok kasvetli,yağmurlar son sürat devam (ki devam etsin) Ama ben donuyorum arkadaşlaaar,insan üşümekten korkarmı?Ben deli gibi korkarım üşümekten,çünkü ağustos ayında bile akşamları üşüyen bir bedene sahibim ve üşüyünce psikolojim bozuluyor :))
Eee Şevval bu 60.gün de neyin nesi diyecek olursanız,farkettim de Nisan ayı ne kadarda uzun geçti.Şimdi herkes gözünün önüne bir getirsin Nisan ayında yaşadıklarını.Bu ayda fuarımız vardı oraya gittim geldim,bu ayda bloggünümüz başladı,bu aydaydı 23 nisan kutlamaları,bu ayda açtım Tasarı-Yorumu,bu ayda parmağıma çok sevdiğim alyansımı taktım :) Yine bu aydaydı hayatıma dair bir sürü şey.Evet tamam bazen yavaş akar hayat ama Nisan ayıda 60 gün çekermi yahuu!Yaşa yaşa bitmedi bu nasıl bir ay böylee? :) Çevremdekilere sordum acaba bir garip benmiyim diye ama herkesten 'a aaa cidden yaa' gibi tepkiler alınca sen bunu bir yaz Şevval,bakalım kaç kişi daha 60 gün yaşamış Nisan ayını dedim :) Neyseki bugün 60.Gün!İyisiyle,kötüsüyle bir ay daha bitti.Kimimizin hayatında çok güzel anılar bıraktı,kimimizin hayatında ders alacağı olaylar..Ama farkındaysak eğer 01.04.2008-30.04.2008 tarihleri bir daha olmayacak insan oğlunun hayatında.Biz bu sonsuzluğa giden ayda kimleri mutlu ettik?Kendimiz için ne yaptık? Hiçbirşey yapmamışsak uyanma zamanı gelmiş demekir :) Ben şahsım için bu 60 günü (:P) iyi değerlendirdim.Ya siz? :)

2 yorum:

Nurum dedi ki...

Aslında evet çok uzun sürdü bu ay...çok fazla bir değişiklik olmadı hayatımda ama sayarsam eğer,piyasalar bu ay bizi daha da feci vurdu,iş olmadığı için daha çok boş vakitle haşır neişr olduk,zamanı bir türlü geçiremedik.

Hava çok karanlıktı hep,dışarıya her baktığımda içim sıkıldı,mutsuz oldum,bekledikçe gelmedi mayıs bir türlü ,bende senin gibi çok üşüyen ve soğukdan nefret eden ve bu yüzden psikolojimi kaybeden biri olduğum için dünyalarım yıkılıyor,ee buda benim için çok kötüüüüü bişiii... :(

Bitsin artıkın ama bu karanlıklaaar yaaa...yağmur yağsın ama böyle hafig güneş göz kırparken,hava ılık ılık eserken mümkünse... :) töbeee dilekçesi var bu işin sanki,bende pek hoşuum... :) şevlaliiim elifiim öpüom seni çok... :)

Unknown dedi ki...

Üşüyünce bende iyi hissetmem kendimi yaz çocuğu olmamdan kaynaklı sanırım. Nisan ayım süpper geçti bana pek uzun gelmedi bu yüzden :)) ama sanırım çok yorulmadım o yüzden çabuk geçti :p

 

blogger templates | Make Money Online