Cumartesi, Nisan 19

Haftasonu Sürpriziim



Bir zaman önce blog arkadaşlarımdan Çilekli Süt'e benim yükselen burcum bir Boğa çıkıyor bir ikizler,nedir bu işin aslı diye sormuştum.Saolsun kırmamış cevaplandırmış sorumu.Hemde haritalısından :)) Bu sabah gördüm bana çok hoş bir haftasonu sürprizi oldu.Burcunun hastası bir insan olarak burç haritamıda gördüm ya ölsem gözüm açık gitmem artık :P Çilekli Süt'e buradan kocamaaan öpücükler gönderiyorum ;) Bu arada tv lerde,internet sitelerinde gördüğümüz delice para döktüğümüz bu harita işini sevgili çilekli süt sadece bir yorumunuzla cevaplıyor.Kaçırmayın derim ;) Meraklısı için bir harita yorumu,tabiki benim haritam :P


Yükselen burcunun bazen Boğa, bazen de İkizler çıktığını söylemiştin ve fikrimi sormuştun. Ben Boğa diyorum :) Ancak tam gece 2 de doğduysan yükselen burcun Koç oluyor ben 2' yi 5 geçeden sonra olarak baktım 3'e kadar aynı yani Boğa yükselenin :)

Bu arada senin normal uysal bir Yengeç olmadığını söylemeliyim :)) Haritanda hava elementi yoğun ayrıca eril burçlar ağırlıkta. Ay burcun Oğlak, Venüs'ün Aslan, Merkür'ün İkizler. Çok zeki ve çalışkan birisindir tahminimce. Ayrıca oldukça tuttuğunu koparan, güçlü ve inatçı bir yapın vardır. Güneş'in Mars ile kavuşmuş yani Koç'sal etkiler almış Güneş burcun olan Yengeç :)) Bu nedenle normal bir Yengeç'ten çok çok çok daha farklısındır :)) Ancak buna rağmen Güneş'inin Neptün'ün ile yaptığı zıt açısıdan ötürü aşırı hassasiyetin olduğunu da söyleyebilirim. Bazen fazla hayalcilikten dolayı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Yengeç'sel hassasiyetini/duygusallığını fazlasıyla tetikleyen bir açıdır. İki farklı uçta gelip gitmen olası bu nedenle. Bir yandan güçlü ve korkusuz, diğer yandan hassas bir bebek gibi olabilirsin.

Pesss diyorum,anca bu kadar doğru olabilirdi :))

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Beğenmene sevindim Elif haritana ilk baktığımda dedim ki ooo çok zorlu bir harita çok :)) Zıtlıklarla ve süprizlerle dolu bir insan olduğunu düşündüm hemen

Yaklaşık 5-6 senedir ilgiliyim astrolojiye ancak 2 yıldır baya bir kafayı taktım inanılmaz gizemli bir alan çünkü. Beni içine çekti resmen ben de azmettim kitaplar, forumlar, sorular cevaplar :) filan derken bu noktaya geldim bir de eğitimini alabilseydim çok iyi olacaktı ancak Türkiye'de çok tercih edilen bir dal olmadığından şuan eğitimleri fazla tuzlu gibi bana göre. Eğitimini aldıktan sonra tam bir astrolog olmayı çok istiyorum :))

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Valla aferim Çileğimize :) DEdiğin gibiyse herşeyi bilmiş belirttiği gibi umarım astrolog olursun Çilekli sütcüm.Ama Şevval'im asla hayal kırıklıkları yaşamamanı gönülden dilerim :)

 

blogger templates | Make Money Online