Çarşamba, Haziran 4

Elbise Dolabım


Artık sizlerle zaaflarımı paylaşmaya başladım,Allah sonumuzu hayır etsin bakalım :))Koku takıntımdan sonraki en büyük belam elbiseler.Renk renk cıvıl cıvıl elbiseleri gördüğümde kesinlikle dayanamıyorum.Bu tuniği 2 ay önce nette dolaşırken Yoco Trend'nin ürünleri arasında bulmuştum.Japonların çok sevdiğim bir markası bu ve bana göre çok zarif ürünlere sahip.İyiki burada değil :)) Tuniği oradan getirtmem çok zor olacağı için hemen online alışveriş sitelerine daldım ve gitti gidiyorda buldum nihayet.
Ancak son birkaç saniyesiydi ve satıldı,o an kabus gibiydi.Hemen mail attım satıcıya,ancak ellerinde kalmadığını söylediler.Aşık olduğum elbiseleri almazsam kesinlikle gözümün önünden gitmezler.İşte bu tunik 2 ay gözümün önünden gitmedi,yine keyifle elbiseleri turlarken birde baktım yine satıştaaa,bu kez başka firma satıyor.Böcüğüm biliyordu nasıl delice istediğimi bu tuniği,hemeen almış benim için ve bugün geliyor :) Gelir gelmez deneyeceğim,sizlerle de fotoğraflar,paylaşırım ;)
Bu huyum çok kötü çünkü insanın her istediğini almasını doğru bulmuyorum,çok almayaya gayret ediyorum ama çıldırıyorum bazen alabilmek için :)) Allah kimseye bu hastalığı vermesin canlarım :P İllet birşey
Ve bu elbise hastalığımı sizlerin beğenisine sunmaya,sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Elbise Dolabım'ı açtım,ben beğendiğim,ilgimi çeken tüm elbiseleri orada yayınlayacağım,dilerseniz buyrun dolabıma ;)

Bu güzel sürprizimi,her dinlediğimde böcüğümü hatırladığım bu harika şarkıyla süslemek istedim :) Umarım beğenirsiniz.
Sevmekten Usanmam - Pinhani




9 yorum:

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Şimdi önce hayırlı olsun Şevval'cim ama bende şu en sondaki siyahlı beyazlı elbiseyi beğendim bulamazsam bunları bana temin edecek misin? Yoksa oturup ağlamaya başlayayım mı?
:)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

:)) Bende bayıldım Aslıcım yaa,bulursam mutlaka haber vericem sana sık dişini ama biraz :P

Nurum dedi ki...

ayyy kuzuuum bayağıdır okuyamıyorum hiçbirşey,sonunda geldim,yeter artık bu yoğunluk bitmez...süper süper herşey, hepsini okudum,dolabında hayırlı olsun çok sevdim çok iyi olmuş vallahi... :) öpüyorum çok canııım....

e. dedi ki...

hayirli olsunnn... ayrica asli'yla zevklerimiz ayniymis ben de sondakini cook begendim :)
bu arada ben de bi takintimi paylasayim: ayakkabi... bi dolu ayakkabim var annem yakinda onlarla birlikte beni kapinin onune koyacak :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

shekerciim madem böyle bir takıntın var sana hemen bir arkadaşın sitesini önereceğim www.salincaktaikikisi.com.Banu'da tam bir ayakkabı hastası ve inanılmaz güzel ayakkabıları var ve paylaşır resimlerini :) Bulman biraz zor olabilir ama bakması bile eğlenceli :)

Haydins dedi ki...

Merhabalar,benimde oole bir hastaligim var..Eskiden yoktu yeni basladi :)
Cumartesi gunu 2 tane yazlik elbise aldim,nerde giyeceksem..Bu memlekete hala yaz gelemedi!!

Adsız dedi ki...

Süpermiş Şevval'ciğim :)) Ben de gittigidiyordan elbiselere bakıp, duruyorum günlerdir. Bi'heves geldi bana da :) Japoncuklar da çok güzel elbise ve tunikler yapmışlar, üstelik de fiyatları çok uygun ;)
Elbise dolabın hayırlı olsun :) Hemen baktım, şahane olmuş ;)

Dr.Can dedi ki...

Her insanda benzer takıntılar olabiliyor.. Erkeklerde de yok değil.. Ama aşırısı iyi değil tabi..

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Nurumm özletme kendini bu kadaaar,arıyorum yazılarını yorumlarını :)

Haydins hoşgeldiniz :) Siz köpeği olan arkadaşsınız çok sevmiştim köpeğinizi :)) Sizin elbiselerinizi de görmezsek olmaz amaa :)

Biluncum hoşgelmişsin güzelcim,valla japonların zerfaetine bayılıyorum bu gidişle kendim bizzat gidip toplayıp getiricem ne varsa :)) Orada daha ucuzdur diye tahmin ediyorum

Dr Can hoşgeldiniz :) Dediğiniz gibi abartmamak lazım,imkanımız ölçüsünde alamayanlarıda düşünerek almak en güzeli.Abartırsak zaten obsesif olur ki işte o zaman yanarız :)

 

blogger templates | Make Money Online