Pazartesi, Haziran 16

İlham Perimden Paket Var!


Bugün kafam karmakarışık.Düşüncelere dalmış,yemeğime oturmuşum tam,kapıdan postacı amca girdi :) Evrakları imzalayayım diye döndüm baktım,nasıl yaniii!!İsmim yazıyor üstünde,hemde bir kutu.Doğumgünüm desem daha 10 gün var,birşeyin yıldönümü desem yoo değil.Bir yerden pakette beklemiyorum,şaşkınlıkla gönderene baktım.İşte o an hem hüzün hem mutluluğu bir arada yaşadım.Çünkü kolinin üstünde EDA SUNER yazıyordu.

Canım dostum Eda bana bir hediye göndermişti,yazacak çok şey var onun için.Bir kere o benim ilham perimdir!Bu sayfayı açmamda ciddi bir motivasyonu ve dostluğu vardır.Biz onunla dostluğumuzu sanal ortamda bırakmadık,gerçek yaşantımıza taşıdık.İki kız kardeş gibi bir sürü şey paylaştık.Eda'ya yapılan haksızlıklar,söylenen kötü sözler herşeyi insanların iyi niyeti suistimal etmesine örnek olarak görüyorum.Eğer bugün Eda SUNER gibi herkesin yanında olan,destek olan ve harika bir sayfaya sahip bir blogcu aramızda değilse,bu tamamen kötü duygularını sanal ortama bile bulaştırmış insanlar yüzündendir.

Neyse,bu konuda ciddi şekilde sinirliyim o nedenle açıp tadımızı kaçırmak istemiyorum.Bugünün sürprizine gelecek olursak,canım dostum bana birbirinden güzel hediyeler göndermiş.Paketi bir açtım bir sürü ayrı paket,her birinin içinde birer minik not.Öyle hoşuma gitti ki bu notlar hemen oyun haline getirdim kendimce.Kutuları açıp önce her birindeki notcukları okudum :) Hediyelerimin her biri birbirinden şirindi.Nerden biliyor bilmiyorum ama kelebek tutkumu biliyor olmalı ki bana kelebekler göndermiş :) Deli kız gibi ne göndermişse taktım takıştırdım.

Düşünsenize dostum bana değer verip hediye göndermiş,hemde onu çok özlediğim bir dönemde.Her birine sanki Eda'ya bakıyor gibi baktım :) Harika bir duygu bu.
Hediye vs bir yana,o bana dostluğunu,vefasını gönderdi.Bloğu için dostluk kuruyor diyenlere birer kapak gönderdi.Benden bir çıkarı yok,bloğu yok,ondan zengin değilim,ondan güzel değilim.Hiçbir çıkarı yok ve o dostluğunu koydu kutuya bana gönderdi.

Bu yazımı ve bu hediyelerimi,insanlığından vazgeçmiş,özünü kaybetmiş,kendi hünerleri olmadığı için başkalarını basamak yapanlara ithaf ediyorum.Ki insanlık dersi alsınlar :)
SENİ SEVİYORUM EDA SUNER!SEN BENİM İLHAM PERİMSİN!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Eda'nın uğradığı haksızlık konusunda sana katılıyorum hediyelerin de çok cici bu arada :) Çok ince kadın Eda yaa

Adsız dedi ki...

Eda gerçekten bir dost!! Yazın da çok güzel olmuş Şev_Lal'cim ;)
Hakikaten, onun blogu için dostluk kurduğunu sananlara tam bir kapak olmuş. Biz de bloglarımız sayesinde tanıştık ama hala görüşüyoruz, hala bi'sıkıntımız olsa birbirimizi arıyoruz. Demek ki neymiş, hep kötüler kazanamıyormuş :)

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

edanın yaşadıkları için gerçekten söylenecek çok şey var ama söylememek en doğrusu. o nasıl mutlu oluyorsa çyle olsun her şey...

hediyelerin çok şirin bu arada güle güle kullan :)

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Yazını okurken bende daldım gittim öyle. Haklısın o bir ilham perisi bende blog yazmaya onun sayfasını okuduktan sonra karar vermiştim. Çokta destek oldu.

Onun gibisini tanımak zor. İnsan olmayan kişiler yüzünden bu durumlara geldi ve geldik. Ben hala çok özlüyorum:)

Adsız dedi ki...

Merhaba ŞevLal. Eda Suner neredeyse eşi olmayan bir insan. Ben onunla henüz yüzyüze gelmiş değilim ama mail ve telefonla görüşüyoruz. Başına tam olarak ne geldiğini bilmiyorum ama çok üzüldüm. Edi cim bana da incelik yapıp hediyeler ve o minik notlardan göndermişti. Kapımda pembe kelebeğim takılı. Senin hediyelerin de çok güzel. Görüşmek üzere.

 

blogger templates | Make Money Online