Çarşamba, Haziran 18

Umut.




İki günüm hiç alışık olmadığım hastane maceralarımla geçti.Testler,sonuçlar,tetkikler vs vs bir yığın kağıt ve yorum.Sonuç 'biyopsi'.

Doktorum bana 1 ay süre verdi,kendimi toparlamam bu fikre alışmam için.Biyopsiyi duyar duymaz nasıl bakmışsam adamcağıza :)

Önce bir süre ağladım,bırakın biyopsiyi,kanser riskini tedaviyi,ben ameliyat fikrine bile öyle yabancıyım ki.İlk aklıma gelen bebeğime yetemeyebilir olmaktı.Doktorum benim sorularımı yanıtladı,her birine mantıklı ve içten yanıtlar verdi.

Erken teşhis oldum işte :) Ama bundan sonrası bana kalmış,ben hiçbirşeyden yıkılmadım ki o minicik sevgili kitlemmi yıkacak beni dedim kendi kendime :) Hem seviyorum onu ama benim hayallerim var.
Daha böcüğümle evleneceğim,bebişim olacak,anne olacağım,onlarla hayallerimde ki yaşamı süreceğim..
Üzgünüm ama seninle ayrılmamız gerekli güzel kitlem,hemde mümkünse bana sorun çıkarmadan gitmelisin.Ben buradan hep güzel haberler verdim yine öyle olacak,bu gidişi senin için bozamam :)

1 ay süremiz var canlarım,bu dönemde destekleriniz bana çok iyi gelecek,lütfen esirgemeyin.Bu 1 ay süresince onunla hem barışık olacağım,hemde gitmesi fikrine alışacağım.
Bu arada biz eğlenmeye tam gaz devam ;) Hepinize yürek dolusu sevgiler..

18 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Güzel arkadaşım,

Öncelikle büyük geçmiş olsun! Ama başından benzer rahatsızlıklar [genital bölgede] geçmiş bir kadın olarak; erken teşhisin bu tip durumlarda "anahtar kelime" olduğunu ve bu işin hiç sorunsuz hallolacağını müjdelemek isterim.

Kanser, HIV+ gibi rahatsızlıklar dünya toplumlarının ortak yarası ve bu yaraya merhem olmak isteyebilecek herkesin yardımına ihtiyacımız var.

Ben de, Türkiye'de kanser'in erken teşhisi ve tedavisi konusunda uzmanlaşmış; yalnızca bu konu üzerine çalışan bir hastaneyi burada tanıtmak isterim:

TÜRK KANSER DERNEĞİ

Dr. Bedii Gorbon Tıp Merkezi

Dr. Bedii Gorbon Sk. No.1
80370 Şişhane - İSTANBUL

Tel: (212)238 30 30 - (212)361 69 19 (pbx)

Fax: (212)235 30 17

Burası benim altı ayda bir giderek sürekli kontrol altında tutulduğum kurum.

Unutmayın! Erken teşhis, hayat kurtarır!

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Aylinciğim teşekkür ederim ilgine,önerine.Eğer ciddi birşey çıkarsa ki umarım olmaz,o zaman zaten İstanbul'da tedavi görmeyi düşünürüm.Çok teşekkür ederim önerin için.
Öpüyorum güzel yanaklarından :)

oguzhan dedi ki...

Bak mim kampanyamız etkilerini göstermeye başlamış. Kitlene güle güle diyelim. Duygulandırdın beni. Kız çocuğun olursa adını miray koymanı çok isterdim. Gerçi ben erkek çocuğuyum ama olsun. Daha daha güzel haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle.

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Canım kardeşim o da olacak inşallah.Miray ismi çok güzel neden olmasın :) Ama ismin olmazsa bile Miray isminde bir dayısı olacak emin ol ;)

Adsız dedi ki...

canım sen hep böyle pozitif ol tamam mı!!!! ol, çünkü her şey çokkk güzel olacak, hiç sıkma canını. sevgiler.

Haydins dedi ki...

Biyopsi sonucunda kotu bir sey cikmamasini diliyorum..Umarim hersey diledigin gibi gider..Ama sen moralini hep yuksek tut, canini sikma.

Adsız dedi ki...

Sessiz sakin takip ediyordum her yazını neden yazdın ki bunu şimdi :)) şaka bir yana seni az çok tanıdı isem zaten o kitle sen istesende fazla kalmazdı sende. sana hiç yakışmadığını o da anlar terk-i diyar eylerdi seni ki öyle de olacak :))

Paşalar gibi biyopsi'nin tamamlanması ve sonucunu bekleyip senin o ardına bile bakmadan giden kitle'nin peşi sıra kutlama yapacağız :))

Dualarımız sağlığın/sağlığımız için...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Enharcım öyle inanıyorum ki ben beynin gücüne,beynimle atıcam onu ordan :) İşin kötüsü tek değil 5 tane,sadece biri daha tehlikeli.Bende ona yoğunlaşıcam :) Çok teşekkür ederim desteğine

Haydinscim,çok teşekkür ederim desteğine.Çevremde kanser hastaları var ve ben moralin önemini çok iyi biliyorum.Hayat aynen devam ediyor,kendimi bırakmayacağım.

Kaldera sen yazmazsan ben yazdırırım işte böyle :)) Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.Dualarınıza çok ihtiyacım var,teşekkür ederim moral dolu sözlerin için :)

Adsız dedi ki...

Hep beraber güle güle diyeceğiz o kitlene Şevval'cim :) Annemin de minik bir kitleyle mücadelesi vardı ve sonuç, iyi huyluydu :) Seninkinin de iyi huylu olduğundan hiç şüphem yok, bu kadar pozitif, sevimli bir insan bünyesinde kötü huylu birşeyi barındıramaz zaten :)
Ohoo, daha teyze olacağız ayol :) Minik minik fotoğraflara bakacağız buradan ;)
Kocaman öpüyorum seni :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Umarım 1 ay sonra her şey eskisi gibi olur...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Biluncum inşallah canım,başta oldukça büyük olması beni korkutmuştu ama ne farkeder ki büyük yada küçük dediğin gibi benim bedenimde kötü birşey olamaz,barınamaz :)) Çok teşekkür ederim desteğin için,bende kocaman öpüyorum seni

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Recepcim saol canım,ben inanıyorum öyle olacağına :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kış kış edelim Şevval'in kistini, bir an önce uzaklaşsın. 1 ay sonra geçmiş olacak herşey.

e. dedi ki...

güzel bir karar... dediğin gibi ufak da olsa o kitleye hep beraber güle güle diycez... seni hiç yalnız bırakır mıyız!! seni çook seviyoruzz!! :)

Adsız dedi ki...

Süpersin Elif (ben Elif demek istiyorum daha samimi bir isim geliyor bana "Elif") dediğini yaptın ve doktora gittin işin en büyük kısmını atlattın bence şuan. Ablamda erken teşhis ile kurtuldu kitlesinden ve şuan çok çok iyi hatta eskisinden daha kendine güvenli. Dualarım seninle arkadaşım :)

Nurum dedi ki...

yaaa ne oldu sana yaaa.... :( ne kitlesi nerden gelmiş ooo..gitsin şevlalm yaaa...geldiği gibi öleee sesizce canını yakmadan seni üzmeden gitsin çabucak.... :( dikkat et kuzum kendine aman ne oluurr...sen iyi ol yeterki bak ben biliom sende ben gibi olma aman aman içine atıp öğlee iyiyim ben numaralarını biz yemeğiz haaa...ben sana şımarıklar felan yapayım,güleliiiiim... :)

el*ff dedi ki...

selamm daha yeni tanıştım sayfalarınızla ve enerjiye hayran kaldım :))
çok yakında benzer korkuları ben de yaşadım kocaman bi kistle yaşıyomuşum ne zamandır tahlil sonuçları olumsuz geldiğinde bi an önce ameliyat olup kurtulmayı istedim ...
hastane tahliller sonucunda ameliyat ve patoloji sonuçlarının olumlu gelmesiyle yaşanan müthiş rahatlık...
hep en olumsuzu geliyo aklımıza ama sonrasında yaşanan korkular çok çabuk unutuluyoo umarrım bi an önce hiçbişiii olmadığı ortaya çıkar ve o müthiiiş rahatlamayı sen de yaşarsın ...
kocaman sevgiler...

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

*Çocukla çocuk varlığınız mutlu etti,teşekkür ederim.Dualarınızı bekliyorum :)

*Shekerim,güzelcim bende sizleri çok seviyorum.İnsan dostum demişse sanal reel ayırmıyor :)

*Çileğim sütüm iyiki varsınız.Sevinçte üzüntüde paylaşılınca güzel

*Nuruum,canımsın :) Benim bedenimde kötü birşey barınamaz,o nedenle içim rahat.Ameliyat fikri ürkütse de ertesi sabah geçmiş olacak :)

*Adaşım hoşgelmişsiniz :) Bende temiz raporuyla atlatacağım inş,kötü birşey olsa hissederdim gibi geliyor.Bu hafta herzamankinden çok daha fazla kahkaha attım,benim yapılacak çok şim var daha,hiçbirşey engel olamaz ;)

 

blogger templates | Make Money Online